Vi tar vare på deg!

ST2-Personell
Er du engstelig og kanskje litt redd for å gå til tannlegen? Det er du ikke alene om. Vi setter av god tid til deg og ønsker å gi deg en god opplevelse. Vår visjon er at du skal glede deg til å gå til tannlegen.

Vi legger stor vekt på smertefri behandling, noe som er godt å vite hvis du er engstelig. Det er sannsynlig at denne angsten har sammenheng med opplevelse av smerte/ubehag/maktesløshet, eller forventninger om dette, fra tidligere tannlegebesøk.

Stokkaveien tannlegekontor ønsker å ta vare på deg og gi deg en god opplevelse.

Husk at vi vil ditt beste og ønsker at du skal få en best mulig opplevelse hos oss.
 

SLAPP HELT AV OG BESTILL EN TIME I DAG, VI TAR VARE PÅ DEG. 


Vi er her for å hjelpe deg å få en sunn og god tannhelse.Vi ønsker å være en god samtalepartner som ivaretar deg og dine behov. Det er derfor viktig at du allerede ved bestilling av time sier fra til oss om du kvir deg, og forteller oss litt om hva du er redd for. Da kan vi sette av god tid til deg slik at du kan føle deg trygg.Med mange års behandlingspause har det som regel også dukket opp et tilleggsmoment. Det har kommet til frykt for latterliggjøring eller utskjelling fordi en ikke har fulgt vanlige rutiner, eller fordi en vet at omfattende behandling er nødvendig.

 

VI HAR OGSÅ LASER, SOM ER LANGT MINDRE SMERTEFULLT ENN VANLIG BORRING.

 Det er viktig for oss med en åpen dialog. Våre behandlere lytter til dine bekymringer, behov og ønsker knyttet til din tannhelse.

Gjennom undersøkelsen klarer vi å avdekke ditt behandlingsbehov. Før vi starter behandling, kan du få et kostnadsoverslag på det som må gjøres.

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.