Tannfyllinger

Når hull må fylles og tenner repareres er det flere løsninger til et fantastisk resultat.

 

Kompositt(plast)


Tannfarget fyllingsmateriale brukes i små og mellomstore hull i fortenner og jeksler. Denne behandlingen gjøres gjerne ferdig på ett besøk. Fargen på fyllingen bestemmes etter fargeprøve. Godt renhold med tannbørste og tanntråd er viktig for å unngå hull i kanten av fyllingen.

 

Gullinnlegg


Egner seg godt der hullet er for stort for tannfarget fylling (kompositt). Denne behandlingen krever gjerne 2 besøk. Ved første behandlingstime blir tannen slipt og det blir tatt et avtrykk. Avtrykket sendes et tannteknisk laboratorium, hvor en tanntekniker fremstiller gullinnlegget. Vi mottar så gullinnlegget på tannklinikken etter en viss tid, og innlegget blir limt fast/sementert til tannen. Gullinnlegg er et sterkt og godt material med lang levetid.

 

Porselensinnlegg


Fremgangsmetoden er den samme som for gullinnlegg. Det tas avtrykk som sendes til tanntekniker, vi mottar det etter en tid og sementerer det på plass i tannen som trenger behandling. Fargen på porselenet tilpasses fargen på tannen. Gir ofte et estetisk godt resultat.
Ultraviolet-Light-Cure-Fillings

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.